Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee158g162kcal36.4g0g2.4g0g
Seesamiöljy, Amoy4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Maissitärkkelys 1.1g4kcal0g1g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sokeriherneen palko35g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 35g6.7kcal0g1.1g0.2g0g
Pinaatti 70g9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g4.2g12kcal0g3g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 1.1g4kcal0g1g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g623kcal86.6g27.2g17.8g9g
Valittu annoskoko459g312kcal43.3g13.6g8.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna229g156kcal21.7g6.8g4.5g2.3g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421