Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)42g15kcal0.4g2.9g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa68g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour23g68kcal0.8g1g6.8g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa45g135kcal10.4g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g970kcal59g28.4g67.8g9.8g
Valittu annoskoko459g485kcal29.5g14.2g33.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna230g243kcal14.8g7.1g17g2.5g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148