Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g4.6g15kcal0.4g0.7g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Puuroriisi14g49kcal0.8g10.7g0.2g0.3g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%84g109kcal17.6g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g447kcal41.6g34.4g15.2g7.4g
Valittu annoskoko459g224kcal20.8g17.2g7.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna230g112kcal10.4g8.6g3.8g1.9g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432