Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g75g71kcal15g0g0.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )75g263kcal13.5g44.3g2.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g63g47kcal1.4g3.3g3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu7.5g20kcal2.3g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 53g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana919g923kcal67.8g104.6g22.2g12.8g
Valittu annoskoko460g461kcal33.9g52.3g11.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna230g231kcal17g26.2g5.6g3.2g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572