Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 138g25kcal0.8g3.4g0.6g1g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g11g9kcal0.5g2.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Hunaja 1.7g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana919g585kcal45.6g31.6g29.4g9.6g
Valittu annoskoko460g292kcal22.8g15.8g14.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna230g146kcal11.4g7.9g7.4g2.4g
Arvot/100g100g64kcal5g3.4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821