Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g2400g4560kcal360g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)800g480kcal8g36g32g0g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 24g127kcal0.1g0.1g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 120g365kcal10.5g66.5g2.3g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g14946kcal878.2g986g830.8g106.8g
Valittu annoskoko4592g7473kcal439.1g493g415.4g53.4g
Annoskoko puolitettuna2296g3737kcal219.6g246.5g207.7g26.7g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857