Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali421g89kcal5g14.3g0.8g8.8g
Punajuuri 491g188kcal4.9g33.9g1g12.3g
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.6g1.4g7g
Porkkana 421g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]238g804kcal28.6g0g88.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 701g1956kcal72.9g56.4g161.7g1g
Sitruuna kuorittu 42g17kcal0.3g0.9g0.5g1.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)32g32kcal2.4g5.4g0.2g0.7g
Vesi1402g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g7614kcal264.4g502.4g510g90.4g
Valittu annoskoko4592g3807kcal132.2g251.2g255g45.2g
Annoskoko puolitettuna2296g1904kcal66.1g125.6g127.5g22.6g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209