Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1778g2473kcal197.3g7.1g184.9g0g
Sokeri 630g2555kcal0g628.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl222g2000kcal0g0g222.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 481g1652kcal49.1g337g5.8g16.8g
Leivinjauhe 44g78kcal2.3g16.8g0g0.2g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g44g173kcal0g43.5g0g0g
Raparperi 741g249kcal5.1g40.7g0.7g10.4g
Mansikka 504g234kcal2.5g42.3g1g9.6g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g148g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9183g18829kcal512.6g2232.6g829.2g74g
Valittu annoskoko4592g9415kcal256.3g1116.3g414.6g37g
Annoskoko puolitettuna2296g4707kcal128.2g558.2g207.3g18.5g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692