Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1000g1120kcal219.9g0g30g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g390g1520kcal31.2g292.4g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)400g340kcal18g60g2g12.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g200g120kcal0.8g30g0.2g2.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 390g377kcal11.7g76.4g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g7993kcal567.4g933g222.2g43.6g
Valittu annoskoko4592g3997kcal283.7g466.5g111.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna2296g1998kcal141.9g233.3g55.6g10.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678