Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g750g713kcal150g0g5.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )750g2625kcal135g442.5g29.3g45g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g625g469kcal14.4g33.1g30g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g28g77kcal5.5g1.4g5.5g0.3g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu75g195kcal23.3g0g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 525g120kcal2.9g18.1g1.6g7.3g
Basilika, kuivattu 7.5g19kcal1.1g1.5g0.3g3g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9190g9224kcal678g1047.2g221.8g130g
Valittu annoskoko4595g4612kcal339g523.6g110.9g65g
Annoskoko puolitettuna2298g2306kcal169.5g261.8g55.5g32.5g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572