Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1319g726kcal21.1g173.9g2.2g11.2g
Lohifilee 788g1539kcal147.3g0g106.4g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%103g740kcal0g0g82.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g353kcal10.5g72g1.2g3.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1713g580kcal52.4g84g1.7g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g343g685kcal34.3g16.1g51.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g8.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 206g293kcal25.7g0.6g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g9833kcal582.6g693.2g532.4g29.6g
Valittu annoskoko4596g4917kcal291.3g346.6g266.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna2298g2458kcal145.7g173.3g133.1g7.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983