Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2997g632kcal36g101.9g6g62.9g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2655kcal209.8g0g203.8g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g60g210kcal1g53.4g0g0g
Voi 140g1015kcal1.7g0.6g113.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g9099kcal497g323.8g649.4g125.8g
Valittu annoskoko4596g4550kcal248.5g161.9g324.7g62.9g
Annoskoko puolitettuna2298g2275kcal124.3g81g162.4g31.5g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893