Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman601g1021kcal72.1g0g60.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g150g526kcal19.7g104.2g2.6g4.8g
Ruskeita papuja, Rainbow398g338kcal21.9g55.7g2g86g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g751g188kcal9.8g31.5g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g5409kcal267g454.6g236.4g196.6g
Valittu annoskoko4596g2705kcal133.5g227.3g118.2g98.3g
Annoskoko puolitettuna2298g1352kcal66.8g113.7g59.1g49.2g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933