Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt10g4.6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Pekoni rasvainen 7g26kcal0.8g0g2.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 20g28kcal3.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g124kcal9.8g2g8.2g0.4g
Valittu annoskoko46g62kcal4.9g1g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal2.5g0.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal10.7g2.2g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849