Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g13g12kcal2.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 13g45kcal1.7g8.2g0.4g0.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g10g4.3kcal0.1g0.8g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g151kcal9.4g18.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko46g75kcal4.7g9.4g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal2.4g4.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.4g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001