Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g8.8g12kcal1.8g0.1g0.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4.7g3.7kcal0.2g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.9g15kcal1.1g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g63kcal6.2g1.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko46g31kcal3.1g0.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.6g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.7g2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710