Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow1.9g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g2g2.9kcal0.4g0g0.2g0g
Broilerijauheliha, annos 100g7.8g8.4kcal1.8g0g0.8g0g
Maizena maissitärkkelys0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g56kcal5.8g5.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko46g28kcal2.9g2.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal1.5g1.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.3g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057