Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.3g8.8kcal0g2.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g128kcal1g9.6g9.2g1.2g
Valittu annoskoko46g64kcal0.5g4.8g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal0.3g2.4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.4g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234