Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 7.5g14kcal2g0g0.7g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g91kcal4.6g2.6g6.4g1g
Valittu annoskoko46g45kcal2.3g1.3g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.2g0.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5g2.8g7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358