Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g11g39kcal0.4g9.1g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.7g5.6kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g323kcal3.2g47.4g14g1.2g
Valittu annoskoko46g161kcal1.6g23.7g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g81kcal0.8g11.9g3.5g0.3g
Arvot/100g100g349kcal3.5g51.3g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002