Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g31kcal0.6g3.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko46g15kcal0.3g1.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal0.2g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.7g3.5g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944