Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g23g28kcal1g5.6g0.1g0.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g17g22kcal3.5g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g2.8g5.4kcal1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g116kcal11.2g12g2g1g
Valittu annoskoko46g58kcal5.6g6g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal2.8g3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.1g13g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416