Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Heinz ketsuppi0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g70kcal7g2.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko46g35kcal3.5g1.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.8g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g76kcal7.6g3g3.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696