Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 7.8g3.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g23kcal1.9g0g1.8g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g4.1g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g152kcal8.6g10.8g7.6g0.8g
Valittu annoskoko46g76kcal4.3g5.4g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal2.2g2.7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.7g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574