Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g22g39kcal4.2g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)10g24kcal1.9g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)4.4g3.9kcal0.7g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g146kcal14.6g0.8g9.2g0g
Valittu annoskoko46g73kcal7.3g0.4g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal3.7g0.2g2.3g0g
Arvot/100g100g158kcal15.8g0.9g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398