Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 8.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g10g19kcal2.5g0g1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g7.5g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g72kcal6.8g3.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko46g36kcal3.4g1.7g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.7g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.4g3.7g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340