Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.2g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%14g29kcal2.5g0g1.6g0g
Porkkanaraaste 200g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pizzamix juusto3.7g13kcal0.7g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g137kcal8g9.2g6.4g0.4g
Valittu annoskoko46g69kcal4g4.6g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal2g2.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g149kcal8.7g10g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891