Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 11g2.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)1.2g4.5kcal0.3g0g0.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g7.8g20kcal1.4g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g107kcal5.8g2g8g1.4g
Valittu annoskoko46g54kcal2.9g1g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal1.5g0.5g2g0.4g
Arvot/100g100g116kcal6.3g2.2g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977