Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.8g1.4kcal0.2g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g78kcal5.4g3.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko46g39kcal2.7g1.7g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.4g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.8g3.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135