Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hapankaali 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g50kcal3.6g4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko46g25kcal1.8g2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.9g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.3g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417