Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.3g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.8g12kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Grahamjauho 10g32kcal1g5.9g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g173kcal5.4g30.6g2.2g4g
Valittu annoskoko46g87kcal2.7g15.3g1.1g2g
Annoskoko puolitettuna23g43kcal1.4g7.7g0.6g1g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33g2.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901