Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)14g23kcal2.7g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kookoskerma, Wok´n Roll7g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g8.1g7.7kcal0.6g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g109kcal7.2g4g7.2g1.4g
Valittu annoskoko46g55kcal3.6g2g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal1.8g1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g118kcal7.8g4.3g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735