Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g48kcal3.6g3.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko46g24kcal1.8g1.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal0.9g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.1g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355