Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g38g59kcal8.2g0g2.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.4g5.2kcal0g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g137kcal17g3.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko46g69kcal8.5g1.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal4.3g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g148kcal18.4g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449