Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g2.7g17kcal0g0g1.9g0g
Liivate 0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g3.6g3.5kcal0g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa7.3g7.3kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)7.3g12kcal0.3g1.2g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g7.3g32kcal0.5g4.9g1.4g0.3g
Maitorahka, Valio, 0,39g5.9kcal1g0.4g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g5.4g29kcal0.3g2.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g220kcal6.6g21.2g12.2g0.8g
Valittu annoskoko46g110kcal3.3g10.6g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g55kcal1.7g5.3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g237kcal7.1g22.8g13.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794