Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g7.2g52kcal0g0g5.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g6g8.5kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g287kcal3g37g12.6g1g
Valittu annoskoko46g143kcal1.5g18.5g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g72kcal0.8g9.3g3.2g0.3g
Arvot/100g100g309kcal3.2g39.9g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468