Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti2g10kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Soijajauho rasvainen 1.7g8.2kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 15g58kcal4.3g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g190kcal15.8g4.6g12.2g1.6g
Valittu annoskoko46g95kcal7.9g2.3g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g48kcal4g1.2g3.1g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17.1g5g13.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595