Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.1g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu13g16kcal2.3g0.3g0.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti4.7g8.5kcal0.1g0.6g0.7g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.3g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g95kcal7.8g7.4g4g0.4g
Valittu annoskoko47g47kcal3.9g3.7g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal2g1.9g1g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.4g8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852