Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g2.2g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Tattarijauho, Vijatuote1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g11g39kcal0.2g8.9g0.2g0.8g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g168kcal2.4g27.6g5g3g
Valittu annoskoko47g84kcal1.2g13.8g2.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna23g42kcal0.6g6.9g1.3g0.8g
Arvot/100g100g181kcal2.6g29.7g5.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041