Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Maksa naudan 26g34kcal4.7g1.5g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g108kcal10.8g4.6g5g0.8g
Valittu annoskoko46g54kcal5.4g2.3g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal2.7g1.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632