Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemi laimennettu 14g2.6kcal0g0.4g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g92kcal5.8g6.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko46g46kcal2.9g3.2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.5g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.3g6.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978