Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)31g223kcal0g0g24.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 8.8g25kcal1.4g0g2.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g498kcal2.8g0.8g53.8g0g
Valittu annoskoko46g249kcal1.4g0.4g26.9g0g
Annoskoko puolitettuna23g125kcal0.7g0.2g13.5g0g
Arvot/100g100g538kcal3g0.9g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435