Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 10g14kcal1.9g0.6g0.4g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow10g2.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit10g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g3.9g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g91kcal6g8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko46g46kcal3g4g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.5g2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.5g8.6g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097