Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Punajuuri 5.2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.9g10kcal1.1g0g0.7g0g
Cashewpähkinä 2.6g15kcal0.5g0.5g1.2g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g169kcal12.2g2.8g12.2g0.4g
Valittu annoskoko46g84kcal6.1g1.4g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g42kcal3.1g0.7g3.1g0.1g
Arvot/100g100g182kcal13.1g3g13.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853