Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys5.6g7.3kcal1.1g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia12g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g59kcal4.8g1.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko46g30kcal2.4g0.9g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.2g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g1.9g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298