Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g121kcal5.2g8.6g7g0.8g
Valittu annoskoko46g61kcal2.6g4.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g30kcal1.3g2.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g131kcal5.6g9.3g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282