Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy15g80kcal1.2g4.8g6.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g343kcal10.4g10.6g29g0g
Valittu annoskoko47g172kcal5.2g5.3g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g86kcal2.6g2.7g7.3g0g
Arvot/100g100g369kcal11.2g11.4g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478