Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 4.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g23g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)14g15kcal3.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g82kcal7.8g3.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko47g41kcal3.9g1.8g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal2g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8.4g3.9g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481