Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse5g37kcal0g0g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Mustikka metsä- 9g4kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g258kcal4g36.6g10g1.6g
Valittu annoskoko46g129kcal2g18.3g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g65kcal1g9.2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g278kcal4.3g39.4g10.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644