Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 4.2g16kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Margariini 70%, keiju laktoositon 5.6g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g5.2g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g4.2g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 10g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g196kcal4.6g20.6g9.8g1.2g
Valittu annoskoko47g98kcal2.3g10.3g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal1.2g5.2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g210kcal4.9g22.1g10.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475